IN SITU, dansa contemporània al Claustre de Santa Mònica

Mercè Rubià

Del 18 al 20 de desembre tindrà lloc la 3a edició IN SITU – Mostra de dansa contemporània al Claustre Santa Mònica, de l’Arts Santa Mònica de Barcelona. Amb la nova edició IN SITU amplia dies i propostes per apropar la dansa emergent al públic Barceloní.

En aquesta 3a edició IN SITU mostrarà una selecció de 6 peces de creadors independents (emergents) que estan desenvolupant un llenguatge artístic propi, amb la voluntat de donar suport a aquest sector creant una mostra on aquest col·lectiu pugui exhibir el seu treball. A més, la mostra compaginarà actuacions i debats, un format pensat per dotar de cert dinamisme la mostra i al mateix temps crear els ambients necessaris per generar un debat entre espectadors i artistes.

La tercera edició IN SITU està organitzada a partir de tres eixos principals:

  •  18 de desembre, El cos com a medi, amb les peces de Quim Bigas APPRAISERS i la d’Amaranta Velarde Hacia una estética de la buena voluntad.
  • 19 de desembre, Explorant els límits del gènere escènic, format per la peça de Diana Gadish Lucy Live i la de María García Vera Micrología Segunda: El descenso de Facunda Volupta.
  • Finalment el dissabte 20 de desembre tindrà lloc el tercer i últim eix anomenat Friccions entre el moviment i el llenguatge amb les peces de Laila Tafur Susobra i Joâo Lima amb Morder la lengua.
Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!