The Hole 2: El cabaret del segle XXI

Redacció TeatreBarcelona

Torna el show amb una proposta més arriscada i teatral, amb més artistes internacionals i una banda de rock.

TEATRE_BARCELONA-the_hole_2-autoria_neus_riba-REVISTA_9

UNA REVISTA ACTUAL

The Hole 2 es defineix com “més gran”, un espectacle transgressor amb música original en directe i moltes novetats. Tot i així, el seu tret diferencial és la denominació d’origen: està fet per creatius nacionals, pensant en el públic d’aquí, i abandona l’estètica de cabaret alemany dels anys 40 per adoptar un gènere típicament espanyol, la revista, amb referents com El teatro chino de Margarita Chen. L’equip va voler donar una volta a The Hole, que recentment ha fet tres anys, i van preguntar-se com seria un cabaret de la revista de tota la vida si el fessin a l’actualitat, afegint-li més provocació.

TEATRE_BARCELONA-the_hole_2-autoria_neus_riba-REVISTA_2

 

UN FORAT MÉS TEATRAL

El director Victor Conde explica que han incorporat més components teatrals, creant una excusa dramàtica més potent per introduir el cúmul de disciplines i gèneres que és The Hole 2: circ, dansa, cabaret, humor, música… una barreja que defineixen com “molt original”.

El show ha estat creat tenint en compte el moment: asseguren que, en moments de crisi, el cabaret té un èxit especial. Així que han pensat en els gustos autòctons per portar-nos un club on els espectadors puguin evadir-se, gaudir de l’espectacle i un ambient cabareter, amb bona companyia, una beguda i un plat de pernil, si volen.

 

TEATRE_BARCELONA-the_hole_2-autoria_neus_riba-REVISTA_3

TEATRE_BARCELONA-the_hole_2-autoria_neus_riba-REVISTA_4

TEATRE_BARCELONA-the_hole_2-autoria_neus_riba-REVISTA_5

TEATRE_BARCELONA-the_hole_2-autoria_neus_riba-REVISTA_6

TEATRE_BARCELONA-the_hole_2-autoria_neus_riba-REVISTA_7

 

HI CAP DE TOT: FINS I TOT, CRÍTICA

Per gaudir The Hole 2 no cal haver vist la primera part, doncs “és fàcil enganxar-s’hi”, però els que sí que l’hagin vist hi trobaran continuïtat. Aquesta vegada el mestre de cerimònies és Álex O’Dogherty, amb un text que dóna el toc d’humor, però també la crítica social. La seva premissa, i el fil conductor del muntatge, és que “en temps de crisi necessitem divertir-nos”: “¿Os imagináis un mundo sin música? ¿Os imagináis un mundo sin diversión?”.

 

TEATRE_BARCELONA-the_hole_2-autoria_neus_riba-REVISTA_8

 

I tu, vols entrar al forat?

 

Text i fotografies: Neus Riba

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
  • Archi 2

    Suerte que me regalaron la entrada!!!
    Muy malo, supongo que no saben como llenar las 2 horas que dura el espectáculo. Como su objetivo es que se hable de la obra aunque sea mal, necesitan meterse con algunos del publico para que los demas nos riamos. Hay un par de acrobacias buenas, pero lo serian igual sin que el actor se despelote o le pase la polla por la cara a la gente (utilizo este vocabulario que es como hablan los actores durante toda la funcion), supongo que necesitan que el publico no se vaya y espere hasta el final ya que es de lo unico que se habla cuando acaba la funcion. Los monologos malos malos malos, sin gracia y sin relacion con la trama de la obra, que por cierto suerte que intentan explicarla al principio porque sino te vas de allí sin tener ni idea de que va. Si quieres ver culos o alguna teta, esta es tu obra!!! y si tienes suerte se reiran de ti o te pasaran una polla por la cara; quizas te toque el bingo y te suban al escenario para que te desnudes delante de todo el mundo a cambio de un jamon.Cutre!!!!

    Respondre
    14/12/2014
Enllaç copiat!