Guillem Albà proposa començar la setmana amb ‘Calma’, a La Villarroel

Rubén Garcia Espelta

La Villarroel acull tots els dilluns fins al 14 de novembre Calma de Guillem Albà. Una creació conjunta d’Andreu Martínez, responsable del gest i les titelles, Alícia SerratMarc Angelet, a la dramatúrgia, i el mateix Guillem Albà, qui també n’és el director i actor protagonista.

Calma és aquell moment en què aconsegueixes parar i mirar el que estàs fent. I et planteges si allò és el que vols, si és així com realment vols seguir vivint. I t’adones, per alguna petita o gran revelació (que potser t’ha fet veure que ets més efímer del que creies), que podries canviar alguna cosa“, explica Guillem Albà. A l’obra l’artista reflexiona, amb i sense paraules, sobre un fet tan complex i alhora tan quotidià com la pressa o aquest “corre tothora” en el que vivim instal·lats.

L’obra porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica i que arriba ser catàrquica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música; farà qüestionar-nos el dia a dia i el mateix viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple, i en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho. 

La peça, que compta amb la música de Pep Pascual i el moviment d’Ariadna Peya repeteix estada a La Villarroel on, abans de la pandèmia, va exhaurir totes les entrades.

Més informacio, entrades i imatges a:

Guillem Albà: un personatges polièdric

L’artista va fundar l’any 2006 la companyia Guillem Albà, amb la qual ha estrenat 7 espectacles de creació: SketchofreniaFlirt, TrauMarabunta, Pluja (amb Clara Peya), Calma! i Jaleiu. Ha fet de presentador en programes de TV3, ha treballat de col·laborador amb Albert Om a Islàndia a RAC1 i és codirector de la premiada producció teatral Canto jo i la muntanya balla basada en la novel·la d’Irene Solà. I, a part d’actuar arreu del món en ciutats com França, Rumania, Argentina, Uruguay, Holanda, Xina, entre d’altres, ha estat guardonat amb diferents premis: Premi del Públic de FiraTàrrega, Premi del Públic de Mostra Igualada, o Premi del Públic a la Fira de Titelles de Lleida.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!