‘Fun Home’, guanyador de 5 premis Tony, arribarà a Barcelona dirigit per Daniel Anglès

Ivan F Mula

L’equip de No Day But Today, creador del musical Rent a Barcelona, torna a escena amb la primera producció europea de Fun Home, un musical basat en el popular còmic d’Alison Bechdel.

Fun Home explica la història d’una família tragicòmica. L’obra se centra en la figura d’Alison (autora i protagonista) amb 40 anys, quan fa la vista enrere i recorda la seva infantesa i la relació que tenia aleshores amb els seus progenitors. El pare de l’Alison, director d’una funerària, no és capaç d’afrontar la seva homosexualitat mentre que la seva filla descobreix la seva pròpia orientació sexual i ho accepta amb naturalitat. L’obra també reflexa la història dels Estats Units a la dècada de 1970, amb alusions a l’escàndol Watergate o als disturbis d’Stonewall. L’espectacle, que va commoure Nova York quan es va estrenar fa dues temporades, va ser guardonat amb 5 premis Tony.

Daniel Anglès serà l’encarregat de dirigir l’espectacle, acompanyat en aquest projecte pel mateix equip creatiu i de producció de Rent, amb Oscar Reyes com a coreògraf i Miquel Tejada com a director musical. Fun Home es podrà veure del 24 de gener al 25 de març del 2018 al Casino l’Aliança de Poblenou.

CÀSTING INFANTIL

El musical busca nens i nenes que actuïn i cantin per donar vida als tres germans que protagonitzen la història de Fun Home: l’Alison (una nena d’uns 9 anys), el John (un nen de 6 anys) i el Christian (un nen d’uns 10 anys). Els dies 12 i 13 de juliol tindran lloc les audicions infantils pels papers principals del nou musical a l’escola Aules.

Escrit per
Ivan F Mula
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!