Francesc Casadesús, nou director del Festival Grec

Redacció

El fins ara director del Mercat de les Flors, Francesc Casadesús, serà el nou director del Festival Grec. Després de mesos d’incertesa i un concurs que va trigar en convocar-se, finalment l’ICUB ha fet públic el nom del nou director.

teatre_barcelona-francesc-casadesus

Casadesús ha estat 8 anys al capdevant del Mercat de les Flors. Actualment ocupa el càrrec en pròrroga, donat que el nomenament del nou director també està pendent d’un concurs públic que s’ha anat postposant. .

L’Ajuntament de Barcelona ha especificat que ha sigut “la comissió d’assessors especialistes del concurs per a la direcció del festival Grec” qui s’ha reunit avui durant prop de 6 hores i “a la vista de la proposta artística, el seu desplegament a 3 anys vista en relació amb el sector, els públics i la ciutat i, així mateix, atenent l’adequada proposta d’internacionalització i el model de gestió plantejat” ha elevat al jurat del concurs el nom de Francesc Casadesús com a nou director del Grec Festival de Barcelona, que Jaume Collboni ha valorat a favor.

La comissió de valoració estava integrada per tres gestors de l’ICUB, Joan Anton Llinares, Valentí Oviedo i Ferran Daroca, que comptaven amb una comissió d’assessors formada per Bet Orfila (presidenta d’ADETCA), Àlex Casanovas (President de l’Associació d’Actors i Directors), Judit Vidiella (investigadora), Núria Botellé (Presidenta de l’Associació de Companyies Professionals de la Dansa), Maria Teresa Busquets (directora del Sismògraf d’Olot) i Miquel Cabal (director adjunt de l’Heliogàbal).

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!