Waikiki Honolulu, la tercera aposta de l’Off Romea

Mercè Rubià

Després de l’èxit d’El bon lladre de Josep Julien, arriba la tercera proposta de l’Off Romea d’aquesta temporada. Joel Minguet i Borja Espinosa protagonitzen Waikiki Honolulu, una tragicomèdia dirigida per Paul Berrondo que relata la trobada entre dos perduts amb un horitzó sense esperança.

TEATRE_BARCELONA-waikiki_honolulu-REVISTA_1

TEATRE_BARCELONA-waikiki_honolulu-REVISTA_2

Un beu cervesa, l’altre Waikiki Honolulu. Un somnia que el Bruce Springsteen parla català i li dóna consells per fer una bona paella. L’altre té un malson: de cop, s’adona que és un àrbitre d’un partit de futbol americà i no sap arbitrar. Dos perduts es troben en un bar i tot es precipita… Paul Berrondo, Joel Minguet i Borja Espinosa tenien ganes de treballar junts i fer una obra que es pogués representar a qualsevol lloc on arribar amb poca infraestructura i “explicar una història sense dependre de res”. El Club Marítim els va oferir la oportunitat d’assajar i estrenar l’obra a principis de temporada i ara arriben a l’Off Romea, després d’alguns bolos. Berrondo va anar construint la dramatúrgia i el text a partir de les improvisacions amb els actors, a qui va guiar partint d’un fil conductor que ja tenia al cap. Dos mesos després tenien Waikiki Honolulu, una tragicomèdia que ens relata la trobada de dos homes que no tenen res a la vida, dos perduts sense esperança i les dificultats que tenen per apropar-se, malgrat que potser només junts podran començar de nou.

Recuperem el reportatge que els vam fer a l’octubre en motiu de l’estrena. Hi podreu veure fragments d’un assaig al Marítim i l’entrevista a Berrondo, Minguet i Espinosa:

Text i fotografies: Mercè Rubià

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!