Febrer teatral per als més menuts

Comunicació

Després de la prorroga de l’espectacle Piu-Piu i l’èxit de la proposta de les sales del CCCB, Viu el Teatre presenta nous espectacles familiars pel mes de febrer. Te’ls recomanem

SOMNIS DE SORRA

Més de cinc disciplines artístiques es barregen en aquest espectacle: el circ, la pintura ràpida, les titelles de gran format, l’art amb sorra i la música en directe. Borja Ytuquepintas tan pot fer contorsions i piruetes damunt l’escenari, com dibuixar una magnífica història a través de la seva pantalla de sorra, com fer-nos riure amb les peripècies del seus titelles. I tot amb l’acompanyament del teclista Roc Sala que afegeix música a tot aquesta barreja explosiva.

La proposta de somnis de sorra fa temps que viatja arreu de Catalunya, Espanya i fins i tot França, i ha meravellat a tots els públics. Ara, Viu el Teatre, la porta per tothom qui vulgui, tots els diumenges de febrer a les 12.30 h al Teatre Poliorama.

UN TEATRE PLE DE BOMBOLLES

L’escenari del Teatre del CCCB s’omplirà, a partir del dia 1 de febrer, de bombolles de sabó, paper, digitals i globus, gràcies a la companyia Múcab Dans i el seu espectacle Bombolles de Paper.

Viu el Teatre estrena nova obra al CCCB els dissabtes 1, 8 i 15 de febrer a la tarda, i ho fa amb una proposta innovadora per als més petits de la casa – i el adults-, perquè puguin aprendre i gaudir de l’art de la dansa, la música en directe i les noves tecnologies, amb un viatge a través de la imaginació.

TEATRE PER NADONS

Experiència creativa pensada per nadons que combina els colors primaris amb la música en directe.

La companyia Únics Produccions presenta una nova aposta per als més petits, a partir del 8 de febrer a la Sala Babies del Teatre del CCCB. El Pintamúsica, és un espectacle on la interacció, els colors i la música en directe són el principal atractiu pels nadons.

Totes les famílies que comprin entrades per a les obres de Viu el Teatre, tindran accés gratuït a l’exposició “Espriu. He mirat aquesta terra” acompanyada d’un dossier pedagògic per treballar l’obra de l’autor català amb els infants.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!