VOTACIONS OBERTES

‘Fàtima’, ‘Una noche sin luna’ i ‘L’alegria que passa’, els espectacles més nominats als VI Premis TeatreBarcelona

Destaquen en altres categories espectacles com 'Coralina, la serventa amorsa', 'Tot el que passarà a partir d'ara' o professionals com Cirstina Genebat, Lide Uranga, Israel Galván, El Conde de Torrefiel, Parking Shakespeare o Berto Romero, entre altres

Redacció

TeatreBarcelona, la revista, cartellera digital i comunitat d’arts escèniques de referència, ha presentat els espectacles i professionals nominats a la 6a edició dels Premis TeatreBarcelona. És tracta d’un certamen on el públic reconeix les millors propostes i professionals de l’escena que han passat per la cartellera durant la temporada 2022-2023 (període de l’1 de juliol de 2022 – inclòs el Grec 2022– fins al 30 de juny de 2023 –exclòs el Grec 2023–, a la ciutat de Barcelona).

‘Fàtima’ de Jordi Prat i Coll, al Teatre Lliure

Més de50 muntatgesdiferents opten a guanyar en alguna de les 19 categories presentades. Fàtima, la producció del Grec 2022 i el Teatre Lliure, encapçala amb 5 nominacions el rànquing de muntatges amb opcions d’emportar-se el reconeixement. L’espectacle de Jordi Prat i Coll opta als guardons en les categories de Millor Espectacle, Millor Direcció, Millor Text Original, Millor Interpretació i al Premi Revelació. Segueixen, amb quatre nominacions, dues propostes: Una noche sin luna de Juan Diego Botto i L’alegria que passa de Dagoll Dagom.

‘Un noche sin luna’ de Juan Diego Botto, al TNC

Amb tres nominacions també destaquen dues produccions del Teatre Lliure, Tots eren fills meus i Tot el que passarà a partir d’ara, i l’espectacle de Bàrbara Mestanza Sucia, que encapçala el rànquing de nominacions pel que fa a propostes de proximitat.

L'alegria que passa

‘L’alegria que passa’ de Dagoll Dagom, al Teatre Poliorama

En la categoria de musicals també destaca l’espectacle Golfus de Roma amb dos nominacions, entre les quals hi ha la de Millor Intèrpret de Musicals pel paper de Jordi Bosch, un actor que també opta al guardó de Millor de Interpretació pel seus paper a Tots eren fills meus. El musical Ojos verdes de La Barni Teatre també acumula dos nominacions en aquesta disciplina.

Votacions obertes: el públic decideix

Fins al 10 de setembre estan obertes les votacions de la VI edició dels Premis Teatre Barcelona. Els premiats es donaran a conèixer aquest setembre en una gala presencial que també commemorarà els 10 anys de trajectòria del portal. Des de la seva publicació l’any 2013, TeatreBarcelona.com ha contribuït a visibilitzar més de 9.500 espectacles i a fer créixer una comunitat de 105.500 usuaris registrats per on, anualment, hi passen 2.500.000 visitants.

L’objectiu dels premis és, per una banda, reconèixer els treballs més aplaudits i valorats per l’audiència d’aquest mitjà de comunicació i, per l’altra, acostar el públic als professionals creant un pont directe entre ells, lluny de grans solemnitats i de l’endogàmia pròpia del sector. Les candidatures en les diferents categories han estat escollides entre els més de cincuanta recomanadores i recomanadors, i pels diferents periodistes culturals que col·laboren amb la publicació digital i en paper durant l’any.

TeatreBarcelona.com, nascuda l’any 2013 per iniciativa d’uns espectadors que trobaven en falta una revista i cartellera –unificada, exhaustiva i recomanada– de la programació d’arts escèniques.

CONSULTA TOTES LES NOMINACIONS I VOTA
FENT CLIC AQUÍ 
Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Bergman o com viure envoltat de dimonis

Bergman o com viure envoltat de dimonis

La baronessa Karen Blixen va prometre l’ànima al diable a canvi de convertir tot el que visqués en una història. D’aquell pacte van néixer títols com Memòries d’Àfrica o El […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!