Es cancelen les funcions de ‘Los miserables’ al Liceu

Teatre Barcelona

Stage Entertainment ha anunciat a través d’un comunicat que cancel·la les funcions de Els Miserables al Gran Teatre del Liceu.

El musical havia de tornar a la ciutat de Barcelona del 30 de juliol al 6 d’agost després que l’any passat omplís els 10 dies de funcions. La companyia també ha anul·lat les representacions previstes aquest estiu a Màlaga. Guanyador de més de 100 premis internacionals, des de l’estrena del musical a Madrid el novembre de 2010 més d’un milió d’espectadors ja l’han vist. Aquest any el musical celebrava el seu 30è aniversari de la seva estrena a Londres.

Font: Agència Catalana de Notícies

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
 • Josep Maria Ribaudí i Martí
  Josep Maria Ribaudí i Martí

  Em fa gràcia que sempre es parla dels anys que fa que es va estrenar a Londres aquest musical, però mai es diu que l’estrena real va ser cinc anys abans, 17 de set. de 1980, al Palais des Sports de Paris, dirigit per Robert Hossein. Jo vaig tenir la fortuna d’aconseguir una entrada, a la revenda naturalment. Aviat farà 35 anys. Com passa el temps!
  Per cert, Schönberg i Boublil, els autors, també ho són d’altres molt bons musicals, com Miss Saigon.

  Respondre
  26/05/2015
Enllaç copiat!