Els primers espectacles de l’estiu a Barcelona

Andreu Rami

Propostes de teatre, circ i dansa fins al 7 de juliol

El desconfinament total arriba a les arts escèniques. Després de tres mesos d’aturada total, els teatres es preparen per reobrir amb una programació intensa i ben interessant. Si vols der de les primeres persones espectadores en gaudir de nou d’un espectacle, aquí et sel·leccionel els millors espectacles de teatre, dansa, circ, i teatre familiar fins al 7 de juliol de 2020!

Sales petites i mitjanes, al capdavant

Els primers en aixecar la persiana son tres de les sales més petites de la ciutat: l’Aquitània Teatre, al barri de Les Corts; La Gleva, a Sant Gervasi; la nova sala del mentalista Luís Pardo, a Sants; i l’especialitzada en teatre familiar, putxinel·lis i ombres xineses, La Puntual.

Luis Pardo: Clan Destino Mental
A partir de22,00€
Des de: 6 de juny de 2020
Fins: 30 de setembre de 2022
Clan Destino Mental

Encara queden entrades pel Festival Grec

Com t’explicàvem la setmana passada, el gran festival d’arts escèniques de l’Ajuntament de Barcelona es perllonga durant 12 mesos. Quasi tots els espectacles ja pengen el cartell d’entrades exhaurides, però encara pots trobar-ne algunes per aquests:

Cruïlla XXS: circ, dansa, teatre i música

El Festival Cruïlla XXS serà un dels grans agitadors de les nits d’estiu barcelonines. D’entre les més de 250 actuacions, n’hi ha moltes d’arts escèniques a espais emblemàtics de Barcelona o una programació específica d’humor i stand-ups amb el Cruïlla Comedy.

‘La Morta’, una comèdia d’èxit a la Beckett

Marc Creuhet s’enfronta al seu pròpi passat en una comèdia protagonitzada per Francesc Ferrer i Betsy Túrnez que està esgotant quasi totes les entrades.

RiuEstiu: humor a la fresca, al Poble Espanyol

Si tens ganes de riure i vols gaudir de la bona temperatura del juliol mediterrani, pots passsar-te per les nits d’humor al recinte de Montjuïc. Amb algunes de les millors humoristes del panorama!

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari