Tot el que necessites per anar al teatre

Luis Pardo: Clan Destino Mental

A partir de 22,00€
Comprar Entrades
Luis Pardo: Clan Destino Mental

Si vols viure en primera persona experiències inexplicables que van més enllà de la lògica i a menys de dos pams de distància no et perdis Clan Destino Mental amb Luis Pardo. Experimenta noves sensacions relacionades amb la telepatia, la precognición, la telekinesis, l’espiritisme, i molt més.

Descobreix aquest espectacle de màgia i mentalisme de prop on el reconegut mentalista Luis Pardo, Guanyador de l’1er Premi Nacional de Mentalisme i de l’4rt premi Internacional, s’ha endinsat en el més profund del seu ésser per crear una experiència única per tan sols 22 persones.

Clan Destino Mental és una trobada dissenyat minuciosament per a un públic adult amb ganes de deixar-se portar pel misteri i obrir les portes de la seva ment en un lloc únic on tot és possible. No és un teatre, no és un bar, no és una sala… És un lloc on la màgia existeix.

Per aquesta característica reunió, Pardo i la seva companya Minerva han escollit noves experiències que mai han fet anteriorment en teatres, fent que la satisfacció de el públic estigui mes que garantida. Si vols formar part de l’exclusiu clan només per 22 persones, no t’ho pensis més.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Descobreix les millors obres per gaudir de les festes nadalenques al Teatre!

Descobreix les millors obres per gaudir de les festes nadalenques al Teatre!

18 desembre 2020

Aquest any tot és diferent: els gels, les mascaretes, les distàncies, les restriccions… però la gent del teatre continua treballant incansablement per aportar una mica d’alegria, un oasi de desconnexió […]