NOVA TEMPORADA TEATRAL

Els noms claus de la nova temporada del Grup Focus

Josep Maria Flotats, T de Teatre, Julio Manrique, Belen Rueda o Eduard Farelo es deixaran veure pels escenaris dels teatres Goya, Romea, Villarroel i Condal

Redacció

El Grup Focus ha presentat les seves apostes per la nova temporada 2023-2024. Amb un total de setanta espectacles programats, incloent-hi 14 produccions pròpies i 15 coproduccions, els quatre teatres del grup empresarial prometen una oferta variada per als amants del teatre en totes les seves formes i gèneres.

Teatre Romea: Pere Arquillué, T de Teatre, Emma Vilarasau, Carlos Cuevas i Josep Mª Flotats

El Teatre Romea, un dels espais emblemàtics de l’escena teatral a Barcelona, començarà la temporada amb El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, una obra que torna a la cartellera per seguir captivant els espectadors amb l’actuació de Pere Arquillué. Seguirà la nova comèdia de T de Teatre, La dona fantasma, i un espectacle en francès, La douleur, dirigit per Patrice Chéreau i Thierry Thieû Niang, una adaptació del relat autobiogràfic de Marguerite Duras.

Emma Vilarasau a ‘Laly Simon’

Altres destacats muntatges que completaran la seva programació són el retorn de Lali Symon, dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per Emma Vilarasau; Alma y palabra de la Compañía Nacional de Teatro Clásico amb direcció de Lluís Homar; Jauría de Miguel del Arco amb Àngela Cervantes, Artur Busquets, Javi Beltran, Quim Àvila, David Menéndez i Carlos Cuevas en el repartiment. També destaca Voltaire/Rousseau. La disputa, amb Pep Planas i el mateix director Josep Maria Flotats com a protagonistes.

Més informació dels espectacles i entrades al millor preu clicant aquí

Teatre Goya: Carmelo Gómez, Clara Segura, Belén Rueda i Ramon Madaula

El Teatre Goya obrirà les portes amb La guerra de nuestro antepasados, una obra sobre les herències rebudes del passat que comptarà amb Carmelo Gómez. La temporada continuarà amb propostes com L’amic retrobat, un text de Josep Maria Miró que torna a la cartellera i Conqueridors, la nova comèdia de Ramon Madaula que també protagonitzarà la peça al costat de noms com Roger Coma, Mònica Glaenzel o  Vanessa Segura, entre altres.

Marta Marco i Carlota Olcina a ‘La Trena’

El Goya també recuperarà un dels grans èxits de la temporada passada La trena, amb direcció de Clara Segura. La coneguda actriu Belén Rueda també trepitjarà Barcelona per protagonitzar Salomé, dirigida per Magüi Mira.

Més informació dels espectacles i entrades al millor preu clicant aquí

Teatre Condal: Mercè Martínez, Joan Pera i Joel Joan

Al Teatre Condal la temporada començarà de la mateixa manera que va acabar amb el musica Un amor particular, dirigida per Jumon Erra. La gran aposta, però, del nou curs serà l’espectacle immersiu La noche de los muertos vivientes LIVE!, el primer espectacle de teatre immersiu basat en la icònica pel·lícula de George A. Romero que entretindrà als fanàtics del terror i la comèdia per igual quan ens unim a una banda de desafortunats supervivents que intenten trobar una manera de sobreviure i passar la nit.

El repartiment de ‘La noche de los muertos vivientes LIVE’

A més, pel Condal pres’hi deixarà veure tot un clàssic, Joan Pera presentarà Tot l’any pot ser Nadal, mentre que Joel Joan apostarà per la seqüèl·la Escape Room 2. Les notes musicals les posaran muntatges d’èxit com el musical Alan i l’enèssim retorn de Una llum tímida.

Més informació dels espectacles i entrades al millor preu clicant aquí

La Villarroel: Joan Carreras, Julio Manrique, David Verdaguer i Àurea Márquez

La Villarroel, sempre compromesa amb la qualitat i la reflexió teatral, inicia la temporada amb el monòleg Història d’un senglar protagonitzat per Joan Carreras. El seguiran obres com la nova producció de La Brutal Love, love, love, amb el retorn als escenari de David Selvas com a actor, i Amèrica totes dues dirigides per Julio Manrique.

Joan Carreras protagonista ‘Història d’un senglar’

Pau Carrió dirigirà Elling, dirigida per Pau Carrió i protagonitzada per David Verdaguer o Queralt Casasayas. Jordi Casanovas, en canvi, portarà la batuta a Conspiranoia, protagonitzada per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve al repartiment. Tornaran a escena dues comèdies romàntiques: L’illa deserta de Marc Artigau o Smiley, després de l’amor de Guillem Clua.

Més informació dels espectacles i entrades al millor preu clicant aquí

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!