Els germans Boada guanyen la Mostra de Teatre de BCN

Comunicació

El passat dimarts 21 de Gener es va celebrar al Teatre del Raval de Barcelona la Festa de Cloenda i Lliurament de Guardons de la 18ª Mostra de Teatre de Barcelona, que es va celebrar durant el mes de novembre de 2013.

L’humor descarat de THE CHANCLETTES va dinamitzar una gala conduïda per la popular tuitera Dolors Boatella i l’actor, director i traductor David Pintó.

Tots guanyadors 18ª MTB

ELS GUANYADORS 

Premi al millor espectacle per unanimitat a: “GAGSonTRIX” de la companyia PuntMoc. Els germans Boada (Guillem, Juli i Héctor) també van endur-se el premi al millor actor ex-aequo, i el reconeixement del públic com a millor muntatge de la Mostra de Teatre.

Premi a la millor actriu ex-aequo a: XUEL DÍAZ, ÚRSULA GARRIDO, ANNA HEREBIA, SARA LUPIN, MARINA MARTÍN, BERTA PEÑALVER i LAURA PAU per l’original musical “La dama”, que també va resultar finalista a millor espectacle.

El jurat format per Pep Armengol (Director de càsting), Andreu Rami (Teatre Barcelona), Teresa Devant (Directora de teatre i directora de l’AIET), Laia Prieto (de la Comissió de Seguiment de Teatre i Dansa de l’ODA) i Óscar Garcia Recuenco, (Programador de l’ODA) va donar un Premi Especial a: “AQUÍ VA A PASAR ALGO” de Zangüango Teatro.

La Festa de Cloenda va gaudir de la presència de personalitats del món de la cultura, la política i l’empresa, que van voler, com cada any, recolzar amb la seva presència aquest esdeveniment cultural que ja s’ha convertit en una cita imprescindible del calendari teatral de la ciutat. Van ser-hi presents Jordi Sellas (Director General de Creació i Empreses Culturals i Director de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya), Llucià Homs (Director de Promoció dels Sectors Culturals, de l’ICUB) i Joan Alegre i Bas (Director General de El Periódico de Catalunya)

Tots participants 18ª MTB Millor actriu exaequo 18ª MTB Millor espectacle, actors i Premi Popular 18ª MTB

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

‘El Messies’ més espiritual arriba al Liceu

‘El Messies’ més espiritual arriba al Liceu

El Messies de Georg Friedrich Händel és probablement l’oratori més popular que existeix. És habitual que pels volts de Nadal se’n facin representacions diverses arreu, sovint en format participatiu, fet […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!