Els dijous, teatre a 1,5€

Mercè Rubià

La Fundació SGAE i l’Associació d’Empreses de Teatre a Catalunya (ADETCA) han posat en marxa una campanya per reivindicar l’autoria a través de l’anomenat Dia de l’autor, que es farà cada dijous entre el 20 de novembre i el 25 de desembre i permetrà veure obres de teatre al preu simbòlic d’1,5€.

Els teatres que formen part de la iniciativa són La Seca Espai Brossa, el Jove Teatre Regina, la Sala Beckett, el Teatre del Raval, les sales Fènix i Muntaner i Porta 4, on s’hi podran veure fins a vuit obres: Querencia de Paco Zarzoso, Black box de Marta Angelet, Arbres de Marc Artigau, L’Esbudellador de Whitechapel de Marga Parrilla i Oriol Estefanell, Tríptic de Cesc Gelabert, El adiós de Sabrina de Cristina Poc, El Esperanza de Quique Culebras i Paradís de Marilia Samper, Martí Torras, Irene Ruiz, Carla Mora i Marta Mora.

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!