Els alumnes de l'Institut del Teatre ofereixen funcions obertes al públic

Redacció TeatreBarcelona

L’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre presenta els tallers dels alumnes del darrer curs d’Interpretació i d’Escenografia, que es podran veure en funcions obertes al públic, amb entrada lliure, des del proper dijous 22 de gener fins al diumenge 25 de gener.

Els espectacles tenen com a fil conductor la dramatúrgia contemporània i han estat dirigits per directors qualificats i en actiu en les programacions de teatres professionals, que exerceixen de professors a l’Institut del Teatre, com ara Jorge Picó, Antonio Simon‐Rodríguez i Joan Maria Segura. En els muntatges hi participen una vintena d’alumnes de quart curs de l’especialitat d’interpretació en les variants de Teatre musical, Teatre de text i Teatre visual.

El disseny d’espai, de personatge i d’il∙luminació és a càrrec de quatre alumnes de quart curs i dos graduats l’especialitat d’Escenografia.

A més, en el cas del musical s’ha comptat amb la col∙laboració dels alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) que interpreten la música en directe.

  • Rent. Autor i compositor: Jonathan Larson. Direcció escènica, dramatúrgia i coreografia: Joan Maria Segura. Direcció musical: Josep Maria Duran. Músics: alumnat de l’ESMUC.
  • Ciudadano Jesús. Treball de creació de teatre visual a partir de textos de Rosa Montero, Jorge Picó i de l’Evangeli segons Sant Mateu. Direcció: Jorge Picó.
  • Atemptats contra la seva vida. De Martin Crimp. Direcció: Antonio-Simón Rodríguez.
Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!