Els 4 espectacles del Teatre Goya que no et pots perdre

Redacció

Focus ha presentat la nova temporada 2018-19. Es tracta d’un conjunt de propostes de gran qualitat, noms importants, humor, drama i musicals de molt diferents formats. En total, 49 espectacles i més de 200 artistes formaran part de les programacions del Teatre RomeaTeatre GoyaLa Villarroel i Onyric Teatre Condal. El grup destinarà 12,5 milions d’euros a l’activitat escènica al llarg de tota la temporada.

Des de Teatre Barcelona, volem destacar els quatre espectacles del Teatre Goya que considerem que no us podeu perdre aquesta temporada. Una sala que enguany fa 10 anys de la seva inauguració i que, en paraules del seu director artístic, Josep Maria Pou, ha portat “moltes satisfaccions i ha arrelat molt bé en el teixit cultural de la ciutat i amb els espectadors”.

  • Shirley Valentine és un muntatge dirigit per Miquel Gorriz sobre la vida d’una mestressa de casa interpretada per Mercè Aránega que decideix fer un canvi inesperat. Es tracta d’un formidable monòleg còmic sobre l’apoderament d’una dona vençuda per les circumstàncies. Menyspreada pel seu entorn familiar, mancada d’autoestima, la Shirley comença la seva particular revolució amb humor i tendresa.
  • Escape Room és una comèdia escrita i dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt on dues parelles posen a prova la seva amistat quan participen en aquest popular joc. Una peça que ells mateixos han definit com “un divertimento, una joguina nova que ens permetés fer comèdia del nostre entorn utilitzant el gènere del thriller i el terror com a ganxo”. L’espectacle està protagonitzat per Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives.
  • L’últim acte és un espectacle basat en textos de Txèkhov i protagonitzat per Francesc Orella, Nina, Cristina Plazas i Bàrbara Granados. Sota la direcció de Carles Alfaro, es tracta d’un muntatge de nova creació construït a partir de cartes, relats humorístics, històries breus i algunes peces teatrals que el dramaturg signava als seus inicis amb el pseudònim d’Antoixa Txekhonté.
  • Todas las noches de un día és una obra escrita per Alberto Conejero i dirigida per Luis Luque que protagonitzen Carmelo Gómez i Ana Torrent. La peça és una història d’amor sobre la incapacitat d’estimar però també una història de fantasmes i un thriller sobre un cos desaparegut que pren la forma d’un tractat de botànica.

Podeu veure el llistat complet de la programació del Grup Focus i accedir a la venda d’entrades en aquests quatre enllaços: Teatre Romea / Teatre Goya / La Villarroel / Onyric Teatre Condal

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!