El Teatre Tívoli estrenarà el musical Sister act

Redacció TeatreBarcelona

Barcelona ha estat la ciutat escollida pels productors Whoopi Goldberg, Stage Entertainment i El Terrat per a l’estrena a Espanya del musical Sister Act, que es presentarà al Teatre Tívoli a la tardor de 2014.

TEATRE_BARCELONA-sister_act-whoopi_goldbergAquesta setmana es realitzaran les audicions per trobar l’elenc de Sister Act a Barcelona i Madrid, per a les quals s’han registrat més de 3.500 candidats, i el 4 d’abril del 2014 es posaran a la venda les entrades per a l’espectacle . Basada en la taquillera pel·lícula Sister Act, protagonitzada per l’actriu Whoopi Goldberg el 1992, el musical compta amb un banda sonora inspirada en els estils musicals que van des de la música de Motown, el soul o el funk, fins als grans himnes de música disc, passant per Barry White.

Sister Act explica la història de Deloris Van Cartier, una mediocre cantant de cabaret que és testimoni d’un assassinat comès pel seu amant. Decideix denunciar-ho a la policia i ha d’acollir-se al programa de protecció de testimonis. Així ,Deloris aconsegueix una nova identitat com a monja en un convent que, tan sols amb la seva presència, perdrà el seu habitual tranquil·litat.

“Sister Act és una gran comèdia per a tota la família. Us prometo que passareu una increïble nit al teatre! Escoltar a la gent riure i aplaudir tant com ho fan en Sister Act – un espectacle que la gent creu conèixer, però amb el que després es porten una grata sorpresa en veure que no és el que esperaven – és una experiència màgica per a un productor ” , ha declarat l’actriu i productora Whoopi Goldberg.

Sister Act compta amb partitura original del multipremiat Alan Menken (Little shop of horrors, Beauty and the Beast) , lletres de Glenn Slater (The little Mermaid) i llibret de Cheri i Bill Ste

TEATRE_BARCELONA-sister_act

inkellner (Cheers) amb material addicional de Douglas Carter Beane (Xanadú). L’escenografia de Klara Zieglerova, el vestuari de Lez Brotherston, la il·luminació de Natasha Katz i el so de Mick Potter. La supervisió musical va a càrrec de Michael Kosarin i les orquestracions de Doug Besterman. L’adaptació del text al castellà i la dramatúrgia és de Xavier Cassadó.

Sister Act es va estrenar al Pasadena Playhouse a la tardor de 2006, i posteriorment es va representar al Alliance Theatre de Atlanta a l’hivern de 2007. La producció del W

est End del musical -dirigida per Peter Schneider- va començar funcions al London Palladium de Londres el 7 de maig de 2009, romanent en cartell fins al 30 d’octubre de 2010. A Broadway Sister Act -sota direcció de Jerry Zaks- va iniciar funcions prèvies el 24 de març de 2011, estrenant oficialment al Broadway Theatre el 20 d’abril de 2011, i romanent en cartell fins al 26 d’ agost de 2012. Tant la producció de West End com la de Broadway van estar protagonitzades per Patina Miller .

A més d’aquestes produccions, Sister Act s’ha estrenat també en gira pel Regne Unit, en gira per Amèrica del Nord, a Alemanya, Àustria, Itàlia, Holanda i França, rebent a més de 3 milions d’ espectadors a tot el món.

 

Font: TodoMusicales.com 

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!