El Teatre Lliure prorroga ‘Conillet’ fins el 13 de desembre

Redacció

Conillet, el muntatge de Marc Martínez que protagonitza Clara Segura, en cartell a l’Espai Lliure, amplia sis funcions i es podrà veure fins al 13 de desembre.

TEATRE_BARCELONA-conillet_0

El muntatge està basat en un monòleg original de Marta Galán (El conejito del tambor de Duracell) que Marc Martínez ha adaptat per dur-lo a escena amb l’actriu, que esbudella a escena les pors, la ràbia, i cansament d’una dona treballadora a punt d’esclatar.

Aquest és el primer text que Galán no dirigeix ella mateixa un text seu. “Estic impressionada de com han respectat el text. Molt més que jo”. La seva obra és un híbrid entre poesia, pensament i emoció. Marc Martínez va descobrir Marta Galán fa 15 anys, al Festival de Sitges. El va atrapar la seva força, el seu discurs sense mordassa. Poc després ella li proposava protagonitzar El conejito del tambor de Duracell i assajaven durant unes setmanes, però finalment quedava aparcat per altres feines. Ara, arriba amb la força escènica d’una de les grans actrius del país.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
  • Catalina Vacas Marin
    Catalina Vacas Marin

    Boniiisima, trepidant, original i amb una Clara Segura brillant!

    Respondre
    30/11/2015
Enllaç copiat!