TORNA L'ÈXIT

El nou ‘mètode Grönholm’ torna a posar a prova al públic del Poliorama

Redacció

El mètode Grönholm, l”existosa comèdia de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel, torna al Poliorama amb el mateix repartiment que va estrenar el nou muntatge la temporada passada: David Verdaguer, Mar Ulldemolins, Enric Cambray i Marc Rodríguez.

L’obra, estrenada l’any 2003, explica la història de quatre persones que opten a una feina d’una gran empresa multinacional de mobles i que seran sotmeses a un peculiar sistema de selecció de personal. Una reflexió amb molt d’humor sobre les nostres pròpies misèries. Després d’estrenar-se al Teatre Nacional de Catalunya, amb Lluís Soler, Roser Batalla, Jordi Boixaderas i Jordi Díaz com a protagonistes, la proposta va passar al Teatre Poliorama i, posteriorment, a Madrid (on va ser ser interpetada per Carlos Hipólito, Jorge Roelas, Cristina Marcos/María Pujalte y Jorge Bosch/Eleazar Ortiz. A l’èxit de públic el va companyar una extensa gira per l’estat espanyol i a fer el salt a escenaris de tot món (s’ha vist a més de 35 països).

Escena de la versió original, any 2003 al TNC

L’any 2010 l’obra va tornar al Poliorama amb els mateixos actors i actrius que la van representar per primer cop. AL 2005 el director Marcelo Piñeyro va dirigir-ne la pel·lícula, el Método (pot veure el trailer aquí), i al 2021 Televisió de Catalunya en va fer una adaptació televisiva amb el repartiment d’actor originals (la podeu veure completa aquí).

Més informació i entrades:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!