El musical ‘A Chorus Line’, dirigit per Antonio Banderas, es podrà veure al Teatre Tívoli de Barcelona

Redacció

A principis de febrer, Antonio Banderas i Lluís Pasqual anunciaven a Madrid els primers detalls del seu projecte conjunt, el Teatro del Soho de Màlaga, que s’aixecarà en l’espai ocupat des de fa anys pel Teatro Alameda. Tot seguit, Banderes va revelar que arrencava audicions per a trobar el repartiment del qual serà la seva primera producció amb la qual inauguraran el teatre: A Chorus Line. Del 21 de febrer al 15 de març del 2020 es podrà veure al Teatre Tívoli de Barcelona. Les entrades ja estan a la venda.

La producció s’estrenarà a Màlaga, per a viatjar després a Madrid i Barcelona, es presentarà amb llibret en castellà i cançons originals en anglès i serà un revival de la producció original de Broadway de 1975 a càrrec de la llegendària Baayork Lee. Coreògrafa, directora, ballarina, actriu i dramaturga, Lee va interpretar a un dels personatges de la producció original, Connie Wong, i porta dirigides més de 35 produccions internacionals del musical.

En aquesta ocasió, l’actor malagueny Antonio Banderas, a la seva vegada promotor, impulsor i creador del Teatro del Soho CaixaBank, codirigirà l’espectacle amb ella i interpretarà en la seva estrena a Màlaga a Zach,, el carismàtic director i coreògraf del nou musical de Broadway.

Del procés d’audicions que es va obrir fa uns mesos, finalment, van ser seleccionats: Angie Alcázar, Kristina Alonso, Albert Bolea, Aarón Cobos, Ana Coll, Fran del Pino, Daniel Délyon, Alberto Escobar, Roberto Facchin, Diana Girbau, Cassandra Hlong, Fran Moreno, Beatriz Mur, Ivo Pareja-Obregón, Pablo Puyol, Estibalitz Ruiz y Lorena Santiago. A més de Sarah Schielke, Miguel Ángel Belotto, Juan José Marco, Fernando Mariano, Graciela Monteverde, Lucrecia Petraglia, Zuhaitz San Buenaventura, Aida Sánchez i les swings Lucía Castro y Marcela Nava.

Concebut, dirigit i coreografiat originalment per Michael Bennet, amb llibret de James Kirkwood i Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch i cançons d’Edward Kleban, i guanyador dels premis Tony i Pulitzer, A Chorus Line tracta precisament sobre un grup de joves intèrprets que participen en unes audicions per a formar part d’un nou musical de Broadway.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!