'El Més Petit de Tots' celebra els 10 anys amb una festa al Mercat de les Flors

Redacció TeatreBarcelona

El Festival El Més Petit de Tots arriba a la seva recta final i celebra els seus 10 anys els dies 22 i 23 de novembre, amb la ‘Festa 10’ al Mercat de les Flors de Barcelona.

Aquest cap de setmana El Més Petit de Tots enfila cap a la seva recta final. El festival va arrencar el passat 8 de novembre i des de llavors s’han pogut veure 13 espectacles que han itinerat per diferents ciutats del territori: Sabadell, Tarragona, Sant Cugat, Olot, Tordera, Lleida, Granollers, Igualada i Barcelona i una de la Comunitat Valenciana, Benicàssim.

El Més Petit de Tots és una mostra d’espectacles i experiències pensades pels més petits; pels que tenen menys de 5 anys. Amb un ritual, una durada, una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc…

Així mateix, també es podran veure durant el cap de setmana espectacles com Baboo experience (Sant Cugat), Entre deux pluies (Olot i Sabadell), Latung La La(Sabadell), Meu jardim (Tarragona), Planeta Ka (Tordera) i Primo(Olot).

LA FESTA DE CLOENDA

Aquest cap de setmana el Mercat de les Flors acollirà una gran festa per al públic més petit i dedicada exclusivament als nens i nenes de 0 a 5 anys. Una festa excepcional i singular que ocuparà tots els espais del teatre on hi haurà tot tipus d’espectacles i propostes per a gaudir amb els més petits.

La festa comptarà amb les actuacions de Baboo Experience, la discoteca més gran del món pel públic més petit (200 m2 de terra amb projeccions per jugar pares i nens amb una selecció musical molt acurada sense fer concessions als tòpics  i unes projeccions zenitals de gran impacte que propicien el joc); Puck la caravana-cinema amb una selecció de curtmetratges de dibuixos animats; Concert minúscul amb la Miniminimini Orquestra Simfònica del Vallès; Traps, de la companyia Efímer (tres “monstres”, tous, dolços i amables); Aupapá, de la companyia Zig Zag Danza, un espectacle per a nens i nenes de 0 a 1 any, acompanyats de la mare o del pare per què els alcin; Els Grums de La Paparra absolutament dedicats al servei dels espectadors i de les seves necessitats.

La festa també comptarà amb espai per aparcament de cotxets, zona de descans i relax i zona Babycare (serveis per a la infància), bar-restaurant La Soleá del Mercat de les Flors…

La festa es dividirà en 4 festes (sempre es repetirà la mateixa programació i és per donar cabuda a més públic):

Dissabte 22 de novembre, de  10:30h a 13:30h
Dissabte 22 de novembre , de 16h a 19h
Diumenge 23 de novembre, de 10:30h a 13:30h
Diumenge 23 de novembre, de 16h a 19h

L’aforament serà limitat a 300 nens i nenes per sessió (+ acompanyants adults).

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!