El Liceu emetrà per YouTube l’òpera ‘Don Giovanni’ de Mozart

Yolanda Toledano

Davant les noves restriccions decretades per les autoritats per frenar els nous contagis de Covid-19, com el tancament dels teatres, el Gran Teatre del Liceu aposta per mirar de mantenir la cultura viva i posarà a la disposició de tot el públic l’enregistrament de l’òpera Don Giovanni de Mozart. La cita serà el proper 8 de novembre a les 17h, dia en què estava prevista l’última funció del muntatge, avui suspesa.

L’emissió estarà oberta a tot el públic, a través del canal de YouTube del Gran Teatre del Liceu (clic aquí per accedir), y estarà disponibles durant una setmana.


Què has de saber de Don Giovanni?

Aquesta producció compta amb un dels millors repartiments mozartians del moment: el baríton britànic Christopher Maltman en el paper de Don Giovanni; la soprano sueca Miah Persson com a Donna Anna; la soprano francesa Véronique Gens com a Donna Elvira; el baix-baríton veneçolà Luca Pisaroni, Leporello per excel·lència en l’àmbit internacional i predilecte de les millors batutes del món; o la jove soprano guanyadora del Concurs Tenor Viñas 2018 Leonor Bonilla com a Zerlina.

D’altra banda el Liceu també ha anunciat que ha enregistrat l’espectacle Sis Solos Soles, que estava previst estrenar el passat 1 de novembre. La producció, de Òpera de Butxaca i Nova Creació Barcelona, estarà també disponible al canal de YouTube del Liceu durant una setmana a partir del 15 de novembre a les 17h.

 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari