ÒPERA

El Festival de Peralada tindrà un auditori propi

Redacció

La fundació que impulsa el Festival Castell de Peralada ha anunciat la construcció d’un nou equipament que inclourà un auditori, una sala d’assaig polivalent preparada per acollir residències artístiques, una aula d’arts escèniques i espai museístic.


Aquest nou espai estarà enllestit a l’estiu del 2024 i tindrà una extensió de 6.624 metres quadrats amb un pati de butaques a l’aire lliure amb capacitat per a 1.566 butaques. L’edifici estarà situat al mateix espai que fins ara acollit les propostes operístiques i concerts que ha programat el festival.

El Festival de Peralada serà el propietari i l’ús de l’espai serà exclusivament seu durant l’època estival, però també s’ha plantejat que en altres moments de l’any els puguin utilitzar altres promotors, empreses o administracions locals.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!