El fenomen ‘Mamma mia!’ tornarà a Barcelona

Redacció TeatreBarcelona

El fenomen Mamma mia! tornarà a inundar Barcelona, ​​ciutat en la que va trencar tots els rècords de permanència i taquilla.

Barcelona és la ciutat escollida per a l’esperat retorn de Mamma mia!, el novembre de 2015. Durant tres mesos es podrà veure al Teatre Tívoli, i continuarà després amb una gran gira que recorrerà els principals teatres i ciutats de la geografia espanyola.

ÈXIT SENSE PRECEDENTS

El 26 de març de 1999, va passar una cosa mai abans vist en un teatre de Londres. Quan va caure el teló al Teatre Prince Edward, les 1600 persones del públic van continuar cantant, ballant i demanant més. El “boca a boca” va funcionar ràpidament i la taquilla va duplicar les seves vendes en 24 hores… la resta ja és història.

Una cosa semblant va succeir a Espanya quan Mamma mia! es va estrenar el 10 d’octubre de 2004 al Teatre Lope de Vega de Madrid. Ningú imaginava el que aquest musical seria capaç d’aconseguir: representar ininterrompudament durant 7 temporades (2004- 2011) amb més de 2.100 representacions, que més de 2 milions de persones ballaran al pati de butaques al so de les cançons d’ABBA i convertir-se en el musical de major permanència a la cartellera espanyola.

UNA DELICIOSA COMÈDIA MUSICAL

L’elenc format per més de 30 artistes es coneixerà pròximament. Més de 3000 candidats s’han presentat al procés d’audicions que es realitzen actualment i les finals es desenvoluparan a Barcelona a finals del mes de maig.

Des de la seva estrena a Londres fa 16 anys, Mamma mia! s’ha convertit en aquest temps en un fenomen a nivell mundial. Un fenomen musical, un fenomen fan i un fenomen sociològic que només aconsegueix aquesta bonica història que entusiasma cada nit a més de 10.000 persones a tot el món.

TEATRE_BARCELONA-mamma_mia_0

En una idíl·lica illa grega dies abans de contraure matrimoni, una jove decideix convidar al seu pare al casament. Però, ¿qui serà realment? Quin dels tres homes que van passar per la vida de la seva mare fa ja 20 anys hauria de portar a l’altar? Així comença Mamma mia! La deliciosa comèdia musical que ha aconseguit que 54 milions d’espectadors a tot el món s’hagin enamorat dels seus personatges, de la seva música, i d’aquesta encantadora història d’amor, d’humor i d’amistat.

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!