"El Crèdit" diu adéu abans de Sant Jordi

Comunicació
  • 80.000 espectadors ja han vist El Crèdit fins a dia d’avui
  • L’obra, que finalitzarà la seva temporada a La Villarroel el proper 20 d’abril, celebra aquest diumenge 200 funcions

el-credit-teatre

L’espectacle inaugural de la temporada 2013-2014 a La Villarroel, coproduït per Bitó Produccions i La Villarroel, ha estat un èxit rotund. El passat 13 de setembre començava la seva estada al teatre de l’Eixample, per on ja hi han passat més de 80.000 espectadors a falta d’un mes per acabar funcions. Aquesta immensa acollida del públic català ha provocat que el cartell “entrades exhaurides” s’hagi instal·lat a les taquilles des del primer dia.

Aquest diumenge 30 de març celebraran la funció número 200 de “El Crèdit”, encara amb la sala plena de gom a gom i encarant l’últim mes amb la mateixa energia que el primer dia.

El proper 20 d’abril, Bosch i Boixaderas finalitzaran la seva estada a La Villarroel deixant el pavelló molt alt: 7 mesos d’èxit ininterromput, 32 setmanes, arribant a les 221 funcions, unes xifres que parlen per sí soles.

Un èxit de crítica i públic que ha marcat la temporada 2013-2014 de La Villarroel. Un espectacle necessari creat per un equip infalible format per l’autor Jordi Galceran, el director Sergi Belbel i els actors Jordi Bosch i Jordi Boixaderas. Últim mes per gaudir d’aquesta meravellosa bogeria de quasi una hora i mitja de riures desenfrenats i una història que enganxa des del primer minut fins a l’últim.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!