TEATRE IMMERSIU

El Centre d’Arts Digitals IDEAL estrena la seva primera obra teatral immersiva

'Salvació Total Imminent Immediata Terrestre i Col·lectiva' de Sixto Paz Produccions es podrà veure durant tot el mes de maig

Redacció

Salvació Total Imminent Immediata Terrestre i Col·lectiva és la primera obra teatral que es podrà veure en format immersiu al IDEAL, el Centre d’Arts Digitals de Barcelona. Ho farà de la mà de Sixto Paz Produccions i es podrà veure fins al 29 de maig.

Emma Arquillué/Alba Saez i Vicenta Ndongo al IDEAL

Estrenada aquesta mateixa temporada a la Sala Beckett, l’obra explica la història d’una família que busca respostes després d’un cataclisme. L’obra parteix de l’exitència d’un llibre que ho prediu tot i necessita del públic ja que cada espectador trobarà a la butaca una còpia impresa d’aquest manuscrit profètic i, durant la funció, s’hauran d’anar llegint alguns fragments. En aquesta nova versió però la sala immersiva també tindrà un paper determinant i formarà part de l’espectacle ajudant a donar vida a parts de l’obra.

Andrew Tarbet, en una escena de la nova versió de l’espectacle

Salvació Total Imminent Immediata Terrestre i Col·lectiva es convertiex així en la primera vegada que una obra de teatre tradicional es trasllada al format immersiu en arts digitals. Original de Tim Crouch, l’obra està està dirigida per Pau Roca i protagonitzada per Emma Arquillué, Alba Saez, Vicenta Ndongo i Andrew Tarbet.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!