Dijous, paga l’SGAE!

Redacció

La Fundació SGAE i ADETCA impulsen, per segon any, el Dia de l’autor SGAE.

TEATRE_BARCELONA-dijous_sgae-REVISTA_1Cada dijous, del 19 de novembre al 17 de desembre, es podrà anar al teatre per només 1,5 euros. El públic només pagarà el 10% de l’entrada (l’equivalent als drets d’autor) i l’altre 90% el pagaran els autors a través de la Fundació SGAE.

La campanya Si avui és dijous, els autors d’aquí et paguem el 90% d’aquest espectacle vol impulsar el consum del teatre d’autors de l’estat, assegurar la presència de les seves obres a la cartellera i contribuir a la seva difusió i apropament al públic. La temporada passada es van vendre 1.500 entrades en només dos dies.

En total, se subvencionaran 1.458 entrades de nou espais escènics (vuit a Barcelona) i 11 autors. Els espectacles que es podran veure són: Snorkel (Sala Beckett), 73 raons per deixar-te (Teatre Goya), Zona Franca (Sala Muntaner), Plató ha mort (Teatre Romea), Els tres porquets es caguen de pop (SAT!), Paraules d’amor (La Seca), Les empreses es barallaran per donar-te feina (Jove Teatre Regina) i Camargate 1.1 (Almeria Teatre).

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
 • Sara Montaner
  Sara Montaner

  Hola! Just ara anava a comprar les entrades i hi ha obres en què als dijous no fan funcions, i a la que volia anar a veure, la de 73 raons, no surt l’opció del descompte pel dijous! Què se suposa que he de fer?

  Gràcies :)

  Respondre
  21/11/2015
 • carme rovirosa batalla

  com s`ha de fer per conseguir les entrades?

  Respondre
  15/11/2015
 • CLÀUDIA ALEJO CAMPS

  Les entrades al Teatre Muntaner ja estan esgotades amb menys d’una setmana i no tenen les ofertes a les webs dels teatres…

  Respondre
  09/11/2015
 • nuria Genebriera

  Es una idea genial
  ¿Quan i on les podrem comprar?
  M’interessaria veure 73 RAONS PER DEIXAR-TE pero per un dijous de la franja, ara estàn a 24 euros

  Respondre
  03/11/2015
 • Montse Serra Campos

  Hola, com podem disfrutar l apromo? A las taquillas de teatre?

  Moltes gràcies

  Respondre
  03/11/2015
Enllaç copiat!