‘El curiós incident del gos a mitjanit’ farà una tercera temporada al Teatre Poliorama

Redacció

El curiós incident del gos a mitjanit, que ja va fer un 100% d’ocupació la temporada passada, ha tornat a exhaurir totes les funcions de la reposició d’aquesta temporada al Teatre Lliure. Els qui s’hagin quedat sense entrades, però, tindran una nova oportunitat a l’octubre, quan el muntatge farà la seva tercera temporada al Teatre Poliorama.

TEATRE_BARCELONA-El_curios_incident_del_gos_a_mitjanit_1

L’espectacle –l’adaptació teatral que Simon Stephens va fer de la famosa novel·la homònima de Mark Haddon en versió catalana de Cristina Genebat sota la direcció de Julio Manrique– narra el procés d’investigació que emprèn Christopher Bone, un noi amb síndrome d’Asperger que interpreta Pol López, després que el gos d’un veí hagi estat assassinat. Bone es veu abocat a fer de detectiu i, com un jove Sherlock Holmes, s’enfronta a l’inhòspit món que l’envolta, que ell percep agressiu i caòtic, i que funciona tan diferent del seu. Mireia Aixalà, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Marta Marco, Norbert Martínez i Xavier Ricart completen el repartiment. Aquest muntatge compta amb música original de Marco Mezquida.

El curiós incident del gos a mitjanit és una producció del Teatre Lliure que no ha parat de recollir guardons des que es va estrenar (3 Premis Butaca, 4 Premis de la Crítica i Premi Ciutat de Barcelona de Teatre per a Pol López), i de generar una gran demanda per part del públic, fins i tot exhaurides les funcions al Lliure de Montjuïc. La col·laboració publico-privada entre el Teatre Lliure i l’empresa 3xTR3S (Dagoll Dagom, Tricicle i Anexa) farà possible una tercera temporada d’aquest muntatge al Teatre Poliorama, amb entrades ja a la venda, a finals d’octubre de 2016.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!