La Cubana s’apropa al públic familiar a l’Auditori amb ‘Maaambo!’

Redacció

La Cubana porta molts espectacles i bolos a l’esquena, però encara li queden portes per obrir. Per primer cop dirigeix un espectacle familiar, i ho fan amb molt de Maaambo! Un viatge ple de ritme a l’Amèrica Llatina amb direcció musical d’Henrie Adams. A partir del 21 de gener a L’Auditori.

El Servei Educatiu de L’Auditori i la Banda Municipal de Barcelona estrenen un nou concert per a públic escolar i familiar. Maaambo!, una de les grans novetats d’aquesta temporada, proposa un viatge a l’Amèrica Llatina per descobrir-ne la varietat de ritmes i músiques. Els músics de la Banda Municipal de Barcelona són els guies d’aquest tour en avió que portarà els passatgers de la Sala 1 Pau Casals del tango al son, passant pel mambo, el danzón o el joropo.

Enfilat a l’avió de la Banda Municipal de Barcelona airlines, que s’enlaira des del centre de Barcelona, el públic farà escala a Cuba, Puerto Rico, Argentina, Mèxic, Brasil i Venezuela. En cadascun d’aquests set països podrà escoltar les sonoritats de la seva tradició musical popular, conèixer algunes de les figures clau de la història de la música llatina i les seves danses més característiques.

Entre el repertori sonaran peces tant emblemàtiques com el Mambo num. 8, La conga del fuego nuevo, La bamba, el Libertango, el Malambo o el Tico Tico. El viatge acaba amb el retorn dels músics a Catalunya on ens portaran l’havanera La bella Lola després d’haver travessat l’Atlàntic.

Maaambo! compta amb la direcció escènica de La Cubana que dirigeix per primera vegada un concert dedicat al públic escolar i familiar. La Cubana n’ha ideat el  vestuari, les coreografies, els audiovisuals i tots els elements que faran d’aquest concert una autèntica festa llatina.

La direcció musical la signa Henrie Adams, que té una llarga relació amb la Banda Municipal ja que en va ser el seu director assistent durant tres anys.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!