‘Gente bien’, el nou musical de La Cubana

Redacció

La Cubana estrenarà a finals de setembre el seu nou muntatge, Gente bien: el musical. L’espectacle, amb direcció de Jordi Milán i música de Joan Vives, està basat en el sainet escrit el 1917 per Santiago Rusiñol. Mercè Comes i Mont Plans encapçalaran un repartiment de fins a quinze actors habituals dels espectacles de la companyia i algun debutant.

TEATRE_BARCELONA-gente_bien

La companyia ha creat un viatge en el temps on els personatges de Rusiñol ens descobreixen que la necessitat d’aparentar no té mida, ni època, ni data de caducitat. Asseguren que tot i que sempre han cantat i ballat en tots els seus espectacles, ha estat “més aviat malament que bé i sempre utilitzant l’art del ‘dissimulo'”. I ara, en canvi es veuen “obligats ‘per raons de pes’ a fer un musical seriosament” i els ha sortit “una opereta molt divertida“.

Gente bien, el musical, s’estrenarà el 29 de setembre al Teatre Coliseum. La companyia destaca tant per l’arquitectura del teatre, “molt adient” per al seu nou espectacle i recorda que fa deu anys hi van estrenar Cómeme el Coco, Negro.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!