‘Contexto teatral’, un nou portal per als dramaturgs d’avui

Redacció

Cercar autors i autores teatrals actuals a la xarxa és ara una mica més fàcil. Nuevenovenos impulsa la web Contexto Teatral, una iniciativa per tal de difondre i visibilitzar la dramatúrgia on es poden trobar un gran nombre de dramaturgs de l’Estat, a més d’alguns autors llatinoamericans.

Per a l’entitat, aquesta és una oportunitat per mostrar la quantitat i qualitat dels textos dels dramatugs actuals tan per als actors i actrius que en busquen, directors o escoles d’interpretació, on els agradaria que “fos habitual treballar sobre textos d’autors vius”. A més, també vol servir de plataforma d’unió entre els dramaturgs, un espai on mostrar-se conjuntament.

Un dels objectius més importants, és clar, és el de presentar els seus treballs i fer-los accessibles als professionals del teatre, dels actors als programadors, passant pels crítics i la premsa, per tal d’incentivar que les seves obres siguin llegides, publicades i estrenades.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!