Comiat a la carta d’El Tricicle

Mercè Rubià

Aquest divendres, 9 de setembre, El Tricicle estrena a Albacete el que serà el seu últim espectacle. Amb el títol de Hits, girarà per l’Estat espanyol durant tres o quatre anys. Ja hi ha dates tancades a Santander, Palència, Palma i València, però encara no s’han donat a conèixer les funcions a Barcelona.

Hits reunirà els millors esquetxos dels 38 anys de la companyia formada per Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia en un muntatge de 145 minuts que reuneix dotze números i una traca final composta de gags curtíssims i interpretats gran velocitat perquè el públic no pugui parar de riure.

f0935e4cd5920aa6c7c996a5ee53a70f1467824895

EL PÚBLIC TRIA

Per tal que cada espectacle sigui diferent la companyia ha escollit 40 esquetxos d’entre les més de 13 hores d’espectacle teatral que han creat al llarg dels seus 38 anys. Els espectadors els trobaran penjats a la seva pàgina web i el Facebook, de manera que el públic de cada ciutat en pugui escollir cinc, que s’afegiran a l’espectacle.

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!