Cirque du Soleil celebra el seu 35è aniversari amb un descompte increïble

Redacció

Aquest any és el del 35è aniversari de Cirque du Soleil, una cita que la companyia vol celebrar en les diferents ciutats que visita amb els seus espectacles. Fundat l’any 1984 a Mont-real (Canadà), la companyia és avui un referent en el sector de l’entreteniment en viu a tot el món.

Durant aquests 35 anys, Cirque du Soleil ha produït 48 espectacles que s’han representat en 450 ciutats de 60 països. Considerada la precursora del circ modern, les seves creacions han delectat a més de 200 milions de persones a tot el món.

Al llarg dels anys, la companyia ha estès la seva força creativa a una àmplia varietat de propostes d’entreteniment que van des de produccions multimèdia a experiències immersives, parcs temàtics o esdeveniments especials. Blue Man Group, The Illusionists o incursions en el món del cinema són alguns dels projectes en els quals està immers Cirque du Soleil. Els principis que regeixen aquestes noves apostes continuen sent influir de manera positiva en les persones, en les comunitats i en el planeta amb les seves dues eines més potents: creativitat i art.

Cirque du Soleil a Espanya

La història d’amor de Cirque du Soleil amb Espanya  comença al febrer de 1998 quan arriben per primera vegada a Madrid amb el mític Alegria, espectacle que va quedar a la retina de molts com l’entrada a un món fins llavors desconegut. Moltes produccions s’han succeït des d’aquella primera vegada, un total de 13 que han estat vistes per més de 8 milions d’espectadors.

Dins de les diferents iniciatives en marxa per a celebrar l’Aniversari, Cirque du Soleil vol celebrar aquest 35 aniversari amb el públic espanyol amb una promoció exclusiva: durant 35 hores es podran comprar entrades amb un 35% de descompte per a qualsevol dels 4 espectacles de la companyia a la venda en 12 ciutats espanyoles. La promoció s’activa avui dimarts 4 de juny i finalitza demà dimecres a les 23:00h.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!