El Circ Raluy estrena ‘Altius’ i anuncia el desdoblament en dues companyies

Redacció

El Circ Raluy s’instal·la al Port Vell, com cada any, per passar-hi les festes i allargar temporada fins al febrer. Enguany presenten un nou espectacle, Altius, que estarà en gira fins al mes de maig. Després, el circ familiar es desdoblarà en dues companyies que mantindran el mateix nom, una encapçalada per Carlos Raluy, i un altra pel seu germà Lluís Raluy i les seves filles.

TEATRE_BARCELONA-raluy-REVISTA_6

El nou espectacle es presenta com un clam la perfecció, la bellesa, i al triomf de l’esforç, el talent i la perseverança. Àltius és “allò que només saben fer els millors” i compta amb tres números internacionals d’alt nivell: Pasha Voladas (Bielorrússia), mestre de les barres; el pallasso Bobylevi (Rússia) i la troupe de malabaristes i equilibristes Alexandros (Romania). A més dels artistes de la família Raluy: Lou Raluy (esfera aèria), Rosa Raluy (aros rodants), Jean Cristophe i Kerry Raluy (equilibris en cinta), les germanes Kimberley i Jillian (acrobàcies i sincronies amb ‘wàlter meteors’) i Lluís i Carlos Raluy, el més poètic dels pallassos i el presentador i veu de tot el show.

La gran novetat, però, ha estat l’anunci del desdoblament del circ familiar i tradicional per excel·lència de Catalunya en dues companyies encapçalades pels germans Carlos i Lluís Raluy. A partir del mes de maig el circ es dividirà en dues empreses i cadascuna produirà els seus espectacles, de manera que arribaran a més localitats del país. A Barcelona, s’hi instal·larà cada any, de forma alterna, una de les dues companyies.

Fotografia: Mercè Rubià

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!