Tot el que necessites per anar al teatre

Circo Raluy: Altius

Circo Raluy: Altius

L’històric Circo Museo Raluy, amb el seu encant i la seva estètica perdurable, torna a Barcelona amb un espectacle per a toda la familia, Altius​.

SINOPSI

Benvinguts al Circ Museu Raluy! Prepareu-vos per gaudir d’un bonic espectacle en el que les mirades d’ahir idavui s’alien en uns números en els quals les mirades d’ahir i d’avui s’alien en uns números que desafien el sentit comú, deixen anar l’entusiasme i combinen poesia i humor.

Dins la bellíssima i acollidora carpa del Circ Museu Raluy, gaudireu de la màgia de ser durant un parell d’hores espectadors privilegiats del fantàstic món del circ mostrat aquí amb tota la intensitat que dóna la proximitat. La finesa del número aeri de Jean-Christophe de Beauchamp i Kerry Raluy; La traça damunt del cable d’Emily;  La potencia i l’emoció del contundent i delicat número del gran Pave Voladas “Pasha” damunt les barres fixes; la sensualitat  i la tècnica de Rosa Raluy; El món sempre evocador de Louisa Raluy; L’humor compartit, desbordant i colossal del gran pallasso rus Bobylev; el fantàstic  número de “water-meteors” de Kimberley i Jillian Raluy; La solemne presència a la pista del pallasso Lluís Raluy; Les sorpreses sempre encomanadisses de Globó, Jurek i Francis;  Els malabars elegants de William Giribaldi;  Les piruetes damunt la bàscula dels romanesos “Alexandros”;  I tot sota la direcció pulida i destre de Carlos Raluy.


Valoració espectadors
  • El món del circ tal com l’ imaginem.
    Dues hores que passen volant.
    Unes actuacións vibrants , emocionants, atrevides i perfectament realitzades.

    09/12/2015
Articles relacionats

El Circ Raluy estrena ‘Altius’ i anuncia el desdoblament en dues companyies

4 desembre 2015

El Circ Raluy s’instal·la al Port Vell, com cada any, per passar-hi les festes i allargar temporada fins al febrer. Enguany presenten un nou espectacle, Altius, que estarà en gira […]