El cicle ‘Dansa Ara’ torna a La Pedrera amb La Veronal i creadors emergents

Redacció

El cicle Dansa Ara, que ofereix diferents peces de dansa en l’entorn únic de La Pedrera, torna el proper dijous 20 d’octubre amb un programa que combina grans coreògrafs i companyies reconegudes com La Veronal amb joves creadors emergents.

TEATRE_BARCELONA-La_Pedrera-MAIN

El cicle, que compta amb la complicitat del Mercat de les Flors i el Graner, ofereix als espectadors un recorregut pel bon moment creatiu de la dansa de casa nostra. Diverses creacions mostren la gran diversitat de la dansa contemporània amb propostes úniques, estrenes i altres adaptades expressament per a La Pedrera.

Una de les peces destacades és Portland, d’una de les companyies catalanes més reconegudes internacionalment, La Veronal. La ballarina Lali Ayguadé interpreta una coreografia creada conjuntament amb Marcos Morau que s’endinsa en l’oceà “fosc i desordenat” que amaguen les persones.

Manuel Rodríguez estrena REM (work in progress), sobre la cinquena fase del son, la més intensa. A més, diversos creadors joves com Laila Tafur, Javier Guerrero i Cora Panizza, presenten les seves creacions el 3 de novembre a Joves Ara, de la mà d’estructures de referència com el Festival Sismògraf, l’Institut del Teatre i el Festival 10 sentidos de València.

Per als més menuts, el 23 d’octubre es podrà veure Wabi-Sabi, un espectacle familiar de Mons Dansa que explica a través de la dansa, el vídeo, la màgia i l’humor, la història de dos personatges inacabats que aconsegueixen sortir del seu embolcall de paper i es dediquen a alliberar totes les històries llençades que van trobant, per jugar amb elles i donar-los una nova vida.

Podeu trobar la programació complerta i més informació al web de La Pedrera.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!