NOU EQUIPAMENT

Casa Montjuïc prendrà el relleu de l’antiga sala Hiroshima

El nou equipament combinarà un nou espai cultural no convencional amb zona gastronòmica i sala club de concerts

Redacció

La Sala Hiroshima, un lloc de referència per a les noves tendències en dansa que va tancar les portes el novembre del 2021. Tres anys després un nou projecte cultural i d’oci s’instal·la a la mateix recinte del carrer Vila i Vilà al Poble Sec amb un nou nom: Casa Montjuïc.

Espai escènica de la sala durant la seva etapa com a Hiroshima

Casa Montjuïc mantindrà, tal com ha publicat El Periódico de Catalunya, els mateixos tres espais que tenia la sala Hiroshima: un bar, una sala de concerts i l’antiga sala que abergava propostes de dansa contemporània. Des que va tancar, els espais s’han llogat principalment per a esdeveniments empresarials. La Casa Montjuïc serà, en paraules dels seus responsables, un nou “espai cultural no convencional”, que també inclourà una zona gastronòmica que es posarà en marxa a finals de maig.

Antiga estança del local

La sala polivalent, que abans s’utilitzava com a espai escènic, tindrà la seva pròpia programació d’espectacles, encara que no s’ha decidit encara quina serà la línia artística. La sala de concerts, per la seva banda, la seva activitat actual com a club de música electrònica. Casa Montjuïc buscarà captar un públic jove, amant de la música, així com promoure joves talents i propostes propostes innovadores i diferents.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!