Carlos Gramaje torna a ser el Saïd de Mar i Cel

Mercè Rubià

A partir del dia 4 de febrer la Blanca de Mar i Cel, Ana San Martín, compartirà el seu amor amb dos Saïds. L’actor Carlos Gramaje, que va encarnar Saïd en els dos primers muntatges, torna al Teatre Victòria per pujar al vaixell de Mar i Cel. Carlos Gramaje compartirà el personatge protagonista del clàssic català amb Roger Berruezo. Les funcions de dimecres, dijous i divendres seran interpretades per Carlos Gramaje, que continua els caps de setmana en l’espectacle Gisela i el libro mágico, i Roger Berruezo s’ocuparà de donar vida al pirata musulmà les funcions de dissabte i diumenge perquè durant la setmana s’incorpora a una nova sèrie diària de Boomerang TV per Televisió Espanyola en el paper principal.

TEATRE_BARCELONA-nou_mar_i_cel-autoria_neus_riba-REVISTA_9

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!