La Caldera obre un nou espai d’exhibició de dansa a Les Corts

Redacció

Fa gairebé tres anys La Caldera es va haver de traslladar de Gràcia a Les Corts, a l’antic edifici dels cinemes Renoir. Un espai ampli que els permet ara obrir una nova sala d’exhibició de dansa a la ciutat amb capacitat per a un centenar d’espectadors.

TEATRE_BARCELONA-sol_pico-REVISTA_1

Després d’un any com a centre de creació artística als antics cinemes Renoir de les Corts, La Caldera obre una nova sala d’exhibició d’espectacles tant de dansa com d’altres arts escèniques.

La nova sala és un espai totalment polivalent amb capacitat per a 100 persones i s’inaugurarà amb el cicle Cosmovisions, que té com a objectiu mostrar al públic muntatges molt variats amb les arts escèniques com a protagonistes. Aquesta primera programació s’allargarà fins a finals de juny.

Cosmovisions inclou One-hit wonders, on la coreògrafa Sol Picó fa un repàs de la seva trajectòria; Hand to hand de Roser López Espinosa, on l’artista explora les semblances entre el judo i la dansa contemporània; Maria Campos hi portarà Tarannà, que planteja la idea de la transformació a través de l’objecte, l’espai i el cos; Juan Luis Matilla presentarà Boh!, una reflexió sobre el cinisme i el poder, des del Renaixament italià fins a Silvio Berlusconi, amb una banda sonora de música italiana; Lucy live, de Diana Gadish, qüestiona les convencions del cabaret i el cafè-teatre amb dansa, teatre i clown; el coreògraf Guillermo Weickert i el pianista Alejandro Rojas-Marcos presenten IUSISUSU?, un espectacle basat en la improvisació i el diàleg de les seves disciplines i per tancar el cicle, Jordi Cortés recupera Fuck-in-progress, que aborda la sexualitat de persones amb diversitat funcional.

Podeu consultar tots els horaris i preus del Festival COSMO > · < ISIONS aquí.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!