Relaxing cup of “café con leche” a un Cafè-Teatre

Comunicació

cafeteatres

És cert. Tal i com ha defensat l’alcaldesa de Madrid, Ana Botella, davant dels membres del COI, la capital espanyola gaudeix de magnífics indrets on pendre una “relaxing cup of café con leche”.

Ara bé, si no tens previst anar a esmorzar a Madrid en els propers dies, nosaltres et proposem que t’apropis a algún dels fantàstics cafè-teatres de la nostra ciutat, uns espais “fol of coltor, fon an güelcamin pipol”, on podràs trobar espectacles gran varietat d’espectacles musicals, de màgia, humor i molt més.

CAFÈ-TEATRE TEATRENEU

teatreneu

La primera vegada que entres a la Sala Cafè Teatre tens la sensació d´estar en un lloc únic. S’hi respira teatre i el pas de tants i tants artistes. La proximitat de l’escenari i una decoració molt acurada fan de la Sala Cafè Teatre un espai molt especial. S’hi programa tot tipus d’espectacles: teatre, monòlegs, màgia, música i varietats. Disposa d’accés adaptat i serveis per a disminuïts i sistema de climatització durant tot l’any.

MÉS INFORMACIÓ (horaris, preu, cartellera, com arribar…): http://bit.ly/1fMqdqM

CAFÈ-TEATRE LLANTIOL

riereta

L’emblemàtic escenari del Llantiol porta dècades brindant oportunitats a tots aquells artistes novells amb propostes artístiques arriscades, innovadores o minoritàries. El cafè-teatre del carrer Riereta és una verdadera cantera artística per a la ciutat, i sempre cal estar alerta de la seva agitada cartellera, plena d’espectacles d’humor, màgia, concerts, varietats, petits formats…

MÉS INFORMACIÓ (horaris, preu, cartellera, com arribar…): http://bit.ly/1e5jL2A

CINCÓMONOS, Espai d’art

cincomonos

En ple cor de l’Eixample s’alça un petit oasi cultural, regentat per uns apassionats argentins que han vist en Cincómonos un somni fet realitat. Sense cap ajuda institucional programen un teatre de qualitat a un preu assequible. A Cincómonos s’hi exhibeixen espectacles de text, comèdies hilarants, cabaret, música, concerts de flamenc… Una gran varietat de propostes per descobrir!

MÉS INFORMACIÓ (horaris, preu, cartellera, com arribar…): http://bit.ly/17iolV6

CAFÈ-TEATRE PICASSO

picasso

L’esperit de la bohemia barcelonina i del Paral·lel del segle XX ha sobreviscut al llarg dels anys a un petit local del Poble Sec. El local acollia sopars-espectacle amb vedettes, showmans, transformistes i artistes “de lentejuela”. Per la falta d’activitat dels últims mesos sembla que ha tancat, però el seguim afegint a la llista per homenatjar l’emblemàtica presència que ha tingut a la nostra ciutat en els darrers temps.

EN CONEIXEU MÉS?

Heu descobert més cafè-teatres a Barcelona? Ens agradaria configurar una llista amb tots els bars, locals i espais on poder fer un bon cafè o cervesa veient bons espectacles, així que si tens el nom d’algún que no aparegui a la llista, fes-nos-el arribar deixant un comentari en aquest article i l’afegirem.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!