Assajar és de covards finalitza temporada amb un "pollastre total"

Mercè Rubià

Aquest diumenge 20 de juliol l’Àtic 22 es vesteix de gala per celebrar el final de temporada d’Assajar és de Covards amb un “pollastre total” on es podran veure en escena les cinc peces teatrals breus que fins a 33 artistes crearan en una tancada creativa aquest cap de setmana. També hi haurà un concert de la banda Assajar és de Covards Insòlid Combo, Jam sessions actorals i exposicions.

Durant tota la temporada l’Àtic 22, l’espai que el Teatre Tantarantana dedica a l’exhibició de noves propostes de creació, organitza els dilluns les trobades Assajar és de Covards, traslladant la mecànica de les Jam session de jazz a lectures dramatitzades de textos teatrals. D’aquesta manera, els actors que llegeixen els textos no han treballat mai junts, ni coneixen el director, i fins i tot els espectadors poden substituir els actors participants per interpretar algun dels personatges.

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!