Arriba la segona Lliga de Teatre

Mercè Rubià

La Lliga de Teatre impulsada per la productora Sixto Paz ja té la segona edició. Aquesta nova manera de veure teatre i participar del #postfunció ha tingut una gran acceptació entre els espectadors, de manera que té la continuïtat assegurada. El funcionament és ben senzill, només cal muntar un equip i baixar-se l’app Lliga de Teatre. Els equips inscrits han de veure 4 obres de teatre en diferents sales de Barcelona durant 4 jornades marcades pel calendari de La Lliga. Després de veure les obres, els equips hauran de resoldre una sèrie de preguntes en el post-funció. Per fer-ho es podrà utilitzar l’aplicació del telèfon o bé quedar-se al teatre/bar compartint el joc, perquè entre tots el debat i els descobriments siguin més interessants.

Aquestes són les 4 obres que formen part de la segona lliga:

lliga-teatre1a jornada – 12 de febrer: L’efecte a la Sala Beckett

2a jornada – 26 de febrer: Animals de Companyia al Club Capitol

3a jornada – 19 de març: Una giornata particolare a la Biblioteca de Catalunya

4a jornada: Es decidirà per votació dels equips participants

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!