Arriba la 2a edició del #Nanoteatre

Mercè Rubià

El cicle de teatre de petit format dels Lluïsos de Gràcia, #Nanoteatre, ha programat una nova edició que es durà a terme els dissabtes de l’11 d’abril al 3 de maig. Una comissió artística formada per Estel Solé, Ricard Farré i Lluís Hansen ha seleccionat 16 propostes d’entre els 72 textos rebuts, entre les quals hi ha peces de Sabine Dufrenoy, Marc Torrecillas, Jordi Cervera, Nausicaa Bonnín, Thais Blume, i fins i tot un micromusical.

Com a l’anterior edició -amb 1.200 entrades venudes-, cada dissabte es programaran 4 obres diferents de manera simultània i, cada una de les obres, es representarà 4 vegades entre les 20h i les 23:30h. D’aquesta manera, els espectadors podran triar si prefereixen veure una de les obres, dues, tres o totes quatre.

El preu de cada obra serà de 3€ i, en cas de voler veure les 4, serà de 10€. Entre funció i funció, el públic podrà gaudir d’una cervesa Moritz acompanyat d’alguns dels actors i actrius. Les representacions es faran en espais molt reduïts, on hi caben 15 persones de públic: uns lavabos, un magatzem, una sala de reunions, unes golfes i una llibreria.

Com a novetat d’aquesta 2a edició, un dels textos participants passarà a formar part de la programació del Píndoles, Festival de Microteatre fora del Teatre.

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!