Arriba a Barcelona la comèdia 'UN JETA, DOS JEFES'

Comunicació

Captura de pantalla 2013-12-16 a la(s) 11.18.58DESPRÉS DE L’ÈXIT DE ‘PEL DAVANT I PEL DARRERA’, PACO MIR I ALEXANDER HAROLD TORNEN A TREBALLAR JUNTS EN AQUESTA COMÈDIA DE RICHARD BEAN, BASADA EN ‘IL SERVITORE DI DUE PADRONI’ DE CARLO GOLDONI

A partir del 18 de gener, l’escenari del Teatre Victòria acollirà la nova comèdia de la temporada: ‘UN JETA, DOS JEFES’, de Richard Bean. Una ambiciosa proposta amb 14 actors i quatre músics, a més d’altres sorpreses.

Alexander Harold i Paco Mir signen la direcció i l’adaptació de la comèdia teatral de més èxit que es veu a Londres des de fa dos anys: ‘ONE MAN, TWO GUVNORS’. Estrenada al National Theatre al 2011, es va convertir en pocs mesos en l’espectacle revelació de la temporada i encara continua imparable al Theatre Royal Haymarket de la capital anglesa.Aquesta comèdia va rebre els elogis de la crítica. The Guardian li va donar cinc estels, dient que era “el triomf de la comèdia visual i verbal. Una de les produccions més divertides del moment”. The Daily Telegraph la va descriure com “el cop de bon rotllo de l’estiu“. The Independent va escriure que és un “gran èxit” i el London Evening Standard va parlar d’”un triomf segur“.

EL REPARTIMENT

Està protagonitzada per Diego Molero, Mireia Aixalà, Jofre Borràs, Josep Maria Gimeno, Toni González, Anna Gras, Maria Lanau, Miner Montell, Miquel Ripeu i Xavier Serrat. La música és d’Amélie Angebault Quartet.

SINOPSI

Acomiadat de la seva banda, Dino es converteix en guardaespatlles de Mario. Però Mario és en realitat Maria, usurpant la identitat del seu germà mort, assassinat pel seu promès Sebastián…Dino aprofita l’oportunitat de treballar també al mateix temps per a Sebastián. Però amb la finalitat d’evitar ser descobert haurà de mantenir als seus dos ‘caps’ lluny l’un de l’altre… Senzill, no?

HORARIS I PREUS:

Dimecres i dijous: 20:30h. Divendres: 21:30h. Dissabtes: 18:30 y 21h. Diumenge: 18h.
A partir de 23€

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!