‘Ariadne auf Naxos’ de Strauss obre la temporada dels 175 anys del Liceu

Redacció

El Gran Teatre del Liceu obre les portes de la temporada del seu 175è aniversari amb Ariadne auf Naxos, una de les obres més representatives del tàndem Richard StraussVon Hofmannsthal. L’òpera s’instal·larà a Barcelona del 22 de setembre al 4 d’octubre.

Dinou anys després de la seva última representació a Barcelona, Ariadne auf Naxos torna a la ciutat amb la posada en escena de la reconeguda directora Katie Mitchell. Aquesta atrevida i actual versió, estrenada el 2018 a França, planteja una història dins la casa de l’home més ric de Viena que ha organitzat una festa on s’hi representen dues obres a la vegada: una companyia fa una peça d’humor (bufa) propera a la commedia dell’arte i l’altra fa una òpera més tradicional i seriosa.

Ariadne auf Naxos és una història de contrastos i enfrontaments entre les tradicions operístiques (la bufa amb la més tradicional), entre la tragèdia i la comèdia o entre l’amor i el desamor. El text reflexiona sobre temes com l’avortament, la vida i la mort, la fidelitat, la sexualitat, la representació pública d’homes i dones, l’art o la pluralitat.

Amb les veus de Miina-Liisa Värelä, Johanni van Oostrum, David Pomeroy –tots tres debutant al Liceu-  Elena Sancho Pereg i Nikolai Schukoff, la producció compta amb la batuta del director musical del Liceu, Josep Pons, habitual d’òperes wagnerianes i del repertori tardoromàntic.

Més informació, imatges i entrades a:

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!