Anna Sahun guanya la 46a edició del Premi Margarida Xirgu

Rubén Garcia

L’actriu Anna Sahun ha guanyat la 46a edició del Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu pel seu paper a l’obra Justícia, del dramaturg Guillem Clua i amb direcció de Josep Maria Mestres estrenada al TNC, on interpretava a una dona amb un matrimoni deteriorat i amb una vida marcada per la figura del seu pare, un antic diputat del Parlament de Catalunya.

Vicky Peña i Anna Sahun en una escena de ‘Justícia’, al TNC

El jurat del premi també ha destacat la “versatilitat” de Sahun a l’hora de “posar-se a la pell” de personatges molt diferents que la feien passar per estats anímics contradictoris “en qüestió de segons“. Un fet que, tal com considera el tribunal, demostra el “dominis” de la interpretació de la premiada i la confirma com una “actriu de caràcter“. També li reconeixen la “vàlua com a gran actriu de l’art en viu“.

El Premi Margarida Xirgu, que s’entrega des de l’any 1960, premia cada any la millor interpretació femenina de la temporada teatral de Barcelona. Un guardó impulsat per l’Agrupació Dramàtica de Barcelona i l’Ajuntament de Molins de Rei i que ja han rebut actrius com Mercè Managuerra, Imma Colomer o Mercè Sampietro, entre altres.

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!