El musical ’73 raons per deixar-te’ surt al vestíbul de Plaça Catalunya

Redacció

Els actors de 73 raons per deixar-te, Abel Folk, Mercè Martínez, Mone Teruel i Marc Pujol, surten al carrer per donar la benvinguda al musical aquest divendres 27 de novembre. Seran els mestres de cerimònies de l’acció ‘Trenca’ns el cor‘, on es rebentaran 500 globus amb entrades gratuïtes i descomptes per a l’obra al vestíbul de l’estació de Rodalies de Plaça de Catalunya.

TEATRE_BARCELONA-73raons-REVISTA_3

73 raons per deixar-te és un musical de Guillem Clua i Jordi Cornudella que explica la història d’amor i desamor de dos joves, la Mercè i en Toni, des de l’enamorament fins la ruptura, passant per la convivència, les discussions i el dia a dia. La parella va tenir un enamorament “a primera vista” amb una trobada fortuïta durant l’acampada del 15-M a la Plaça Catalunya. Ell n’era un dels activistes, i ella baixava a comprar sabates. Tot i ser molt diferents, semblava que serien una parella ideal, però finalment la relació no ha funcionat. Andreu Gallén i Víctor Pérez hi posen la música en directe.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!