El Grec surt del teatre: 6 propostes escèniques als museus de la ciutat!

Redacció

Les arts escèniques no es gaudeixen només al teatre. El Grec també ha animat molts artistes a portar les seves creacions escèniques a altres espais culturals menys convencionals. 

CCCB

El col·lectiu teatral Rimini Protokoll proposa Urban Nature, una instal·lació escènica interactiva on us convidaran a posar-vos a la pell de diferents personatges per saber com es viu, es treballa o es protesta a les ciutats del futur. Una experiència immersiva que cal viure!

MUSEU PICASSO

Ferran Utzet dirigeix Un altre dia diví, una performance que reflexiona sobre la necessitat de comunicar-nos durant un aïllament. Us presentaran dos personatges que interactuen en un espai opac i aïllat del públic i que podreu observar des del mòbil.

MACBA

Tancat en una gran bola, sense poder comunicar-se, l’artista Steven Cohen us proposa iBall, on us convida a crear una interacció amb ell, amb una mirada, un gest… Una reflexió interessant sobre la creació com a símbol de resistència.  

MUSEU D’HISTÒRIA DE BARCELONA – OLIVA ARTÉS

Veronica Capozzoli, creadora de circ italiana, us convida el 3 de juliol a reflexionar sobre el paper de la dona en els processos d’industrialització a la Barcelona contemporània a A_MEN . Una proposta que combina moviment, text i audiovisuals en una antiga fàbrica del Poblenou. 

JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA – MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS

Els Ominira, una banda de músics ecologistes de Barcelona, reinterpreten musicalment el paper dels insectes pol·linitzadors en els ecosistemes mediterranis a Danza néctar, el 4 de juliol. Ho fan a través d’una instal·lació sonora que us acompanyarà en diferents paisatges del Jardí Botànic.

MUSEU ETNOLÒGIC I DE CULTURES DEL MÓN

L’artista Xavier Manubens us proposa el 27 de juny Artificialia! Exòtica! Marabilia!, una aproximació al món del transformisme i a temes com la construcció del gènere a través de l’antropologia. Ho farà amb dues accions en què tindrà la col·laboració de dues drag-queens, una coreògrafa i una actriu.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Sant Andreu s’omple de dansa

Sant Andreu s’omple de dansa

Del 21 al 29 d’octubre el SAT! Teatre celebra la 19 edició del Festival Dansat, amb 7 espectacles que inclouen dansa contemporània, dansa teatre, danses urbanes, dansa clàssica i d’arrel. […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!