El Grec surt del teatre: 6 propostes escèniques als museus de la ciutat!

Redacció

Les arts escèniques no es gaudeixen només al teatre. El Grec també ha animat molts artistes a portar les seves creacions escèniques a altres espais culturals menys convencionals. 

CCCB

El col·lectiu teatral Rimini Protokoll proposa Urban Nature, una instal·lació escènica interactiva on us convidaran a posar-vos a la pell de diferents personatges per saber com es viu, es treballa o es protesta a les ciutats del futur. Una experiència immersiva que cal viure!

MUSEU PICASSO

Ferran Utzet dirigeix Un altre dia diví, una performance que reflexiona sobre la necessitat de comunicar-nos durant un aïllament. Us presentaran dos personatges que interactuen en un espai opac i aïllat del públic i que podreu observar des del mòbil.

MACBA

Tancat en una gran bola, sense poder comunicar-se, l’artista Steven Cohen us proposa iBall, on us convida a crear una interacció amb ell, amb una mirada, un gest… Una reflexió interessant sobre la creació com a símbol de resistència.  

MUSEU D’HISTÒRIA DE BARCELONA – OLIVA ARTÉS

Veronica Capozzoli, creadora de circ italiana, us convida el 3 de juliol a reflexionar sobre el paper de la dona en els processos d’industrialització a la Barcelona contemporània a A_MEN . Una proposta que combina moviment, text i audiovisuals en una antiga fàbrica del Poblenou. 

JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA – MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS

Els Ominira, una banda de músics ecologistes de Barcelona, reinterpreten musicalment el paper dels insectes pol·linitzadors en els ecosistemes mediterranis a Danza néctar, el 4 de juliol. Ho fan a través d’una instal·lació sonora que us acompanyarà en diferents paisatges del Jardí Botànic.

MUSEU ETNOLÒGIC I DE CULTURES DEL MÓN

L’artista Xavier Manubens us proposa el 27 de juny Artificialia! Exòtica! Marabilia!, una aproximació al món del transformisme i a temes com la construcció del gènere a través de l’antropologia. Ho farà amb dues accions en què tindrà la col·laboració de dues drag-queens, una coreògrafa i una actriu.

Articles relacionats

4 obres clàssiques que pots regalar per Nadal

Els autors clàssics sempre són a la cartellera i són textos necessaris que necessitem recuperar per molts motius: pel seu llegat artístic, però també per recordar d’on venim, entendre el […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!