SELECCIÓ TB

6 espais teatrals amb molt bon humor

Redacció

Posem un somriure al Nadal? No tens excusa per estar de mal humor, aquí trobaràs una selecció de sis espais escènics de la ciutat que et faran pixar de riure. Si vols més informació de l’espectacle clica al nom de l’artista o de l’espectacle i accedeix a la informació completa.

La casa dels somriues

Per la seva cartellera veureu artistes com Peyu amb el xou L’il·lusionista, José Corbacho amb le veterà espectacle Ante todo mucha calma, el Not Talent de la televisiva Judit Martín o altres noms com Luís Zahera amb Chungo o els imncombustibles Ilustres ignorantes. Sota el segell La Casa de la Risa, l’espai que albergarà també a partir del 2023 espectacles de Monaguillo, Berto Romero, Ángel Martín o Juan Amodeo el podcast d’humor La Ruina o Buenismo Bien

Comèdies al Paral·lel

El Teatre Condal combina musicals de petit i gran format amb espectacles per pixar-se de riure. Més enllà de la comèdia musical Golfus de Roma, al gener arribarà Junior, el nou espectacle escrit per Joel Joan i Héctor Claramunt que protagonitzarà Joan Pera. Al març hi farà temporada Gordas, de Carlos Mesa, obra que qüestiona els cànons de belles i que protagonitzen Mara Jiménez i Teresa López.

Un cinema reconvertit

S’ha convertit en poc temps en un espai referent. Pel seu escenari és habitual veure incombustibles com Yo sobreviví a la EGB, de Jordi Meca, o el darrer èxit de Bruno Oro amb Sí o no? També hi haurà espai per l’irreverent Toni Moog amb Motopapi o el clàssic Blanca navidad.

Humor al centre de la ciutat

El Teatre Goya també té una línia d’humor que combina comèdies i monologuistes. Destaquen espectacles com Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó, protagonitzada per noms com Gonzalo de Castro, èxits com Quant temps em queda?, de Marta Buchaca, o Teràpia integral, de Cristina Clemente i Marc Angelet. L’humor unipersonal el posen Miguel Noguera amb el seu Ultrashow o Andreu Casanovas i el seu Tinder Sorpresa.

L’humor de l’Eixample

L’humor i la comèdia també són un dels segells de l’Eixample Teatre. A la seva cartellera conviuen veteranes comèdies picants com ¿Quieres pecar conmigo?, Sex escape o Open. Una comèdia de parejas abiertas amb comèdies musicals com Como una canción de los años 80 i, el Poliamor és així… o Lo tuyo y lo mio amb monòlegs de Dani Pérez o Miki Dkai.

Amb segell propi

L’Aquitània Teatre apostarà per noms com David Fernández, Neus Sanz i Alexis Valdés. Aquest escenari també albergarà la nova comèdia d’Oriol Vila, La salsa protagonitzada per Agnès Busquets, Alba Florejachs, Francesc Ferrer i Xavier Serrano, sobre dues ancianes que després de trobar l’elixir de la joventut decideixen fer tot el que no van fer quan eren joves.

Escrit per
Redacció
Arxivat a
Articles relacionats
10 èxits teatrals que tornen aquest 2024!

10 èxits teatrals que tornen aquest 2024!

El nou any teatral començarà amb gran estrenes, però també hi haurà lloc per recuperar èxits que ja han passat per la cartellera que brindaran noves oportunitats als espectadores i […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!