5 motius per no perdre’t ‘Immortal’ de Bruno Oro

Redacció

Immortal, la comèdia dramàtica futurista on Bruno Oro es desdobla en multitud de personatges al Club Capitol, es troba en les seves darreres funcions. En aquest article, et proposem 5 motius pels quals creiem que no t’hauries de perdre el primer solo teatral de Bruno Oro.

1. Guanyadora del Premi Teatre Barcelona

Una de les raons per no perdre’s aquest muntatge és que ve avalat pels recomanadors i usuaris de Teatre Barcelona que van decidir premiar-la com a Millor Monòleg Còmic en la darrera edició dels Premis Teatre Barcelona. Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa que pretén destacar, cada any, el bo i millor de la temporada teatral.

2. Segona temporada d’èxit

També el públic ha avalat l’espectacle, omplint la sala durant dues temporades d’èxit. Les xifres demostren que la barreja d’humor, ciència-ficció i tocs de profunditat dramàtica han aconseguit atraure a tota mena d’espectadors que han gaudit del show durant els dos últims anys.

3. El talent de Bruno Oro

Actor, humorista, showman, Bruno Oro és una altra de les raons per anar a veure Immortal. La seva capacitat per interpretar diferents personatges, com ha demostrat altres vegades a programes de televisió o anteriors espectacles, troba aquí un fantàstic espai de lluïment.

4. Dos dels millors creadors teatrals de ciència-ficció

L’obra està escrita per Marc Angelet i Alejo Levis, dos dels millors creadors teatrals de ciència-ficció. Ells mateixos són també els autors de la reeixida Life Spoiler, una producció de la Sala Flyhard. En solitari, Marc Angelet, que aquí exerceix també de director, ja té una llarga trajectòria com a autor de comèdies i thrillers de ciència-ficció.

5. Última oportunitat

En aquest moment, l’espectacle es troba en les seves darreres funcions i no té confirmada la continuïtat o el retorn en una nova temporada. Per tant, a causa dels altres compromisos professionals de Bruno Oro, és molt probable que aquesta sigui l’última oportunitat de veure aquest monòleg. Així que aprofiteu, ara que encara esteu a temps!

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!